Een ontbijt bestellen en laten bezorgen

Post image of Een ontbijt bestellen en laten bezorgen

Wat is feestelijker dan een lekker ontbijt op bed laten bezorgen ?

Gewoon omdat het zo lekker makkelijk is of wil je iemand een ontbijt op bed cadeau geven? Een ontbijt bestellen in Nederland kan zeer eenvoudig; klik op de gewenste locatie in de map en vindt de ontbijtservice van uw keuze

Er is een zeer ruime keuze: Een gewoon ontbijt, een zeer luxe ontbijt, verjaardagsontbijt en er is zelfs aan de kinderen gedacht.

Vrijwel alles is mogelijk !

BEL : 015-2566718

Online een ontbijt bestellen en laten bezorgen is niet alleen leuk om te ontvangen, maar ook leuk om cadeau te geven. U kunt een ontbijt laten bezorgen voor bijvoorbeeld secretaresse dag, een jubileum van een huwelijk, verjaardag of gewoon een ontbijtje als verrassing. Natuurlijk is ook Moederdag een bij uitstek perfecte gelegenheid om een speciaal ontbijt te bestellen en lekker aan huis te laten bezorgen. Er kan voor de kinderen een “op maat gemaakt” ontbijtje bij worden besteld. Naast het ontbijt voor de kinderen  zijn er veel verschillende soorten ontbijtjes mogelijk; een gewoon ontbijt maar ook kunt u kiezen voor een extra luxueus champagneontbijt. Zoals u ziet, keuze genoeg voor elke leeftijd en gelegenheid.

De producten zijn vers en de koffie en/of thee alsmede de eitjes worden heet vervoerd in perfecte thermische omstandigheden zodat ze niet voortijdig afkoelen.

De wijze van bestellen is simpel. U gaat naar de plaats van bestemming en kunt direct contact opnemen of via betreffende site online bestellen.

Posted by Angel   @   28 februari 2010

0 Comments

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by Wordpress   |   Lunated   Credit